Internet Server Down?

Bismillahirrohmanirohim.

Assalammualaikum.

Salam buat semua pembaca. Hari ni tak nak panjang lebar sangat. My broadband ni macam masalah pulak. Nak upload gambar-gambar memang liat bebenar dari semalam. Rasanya ada masalah connection dengan broadband kat area rumah ni kot. So kawan-kawan sekalian, terpaksalah aku uploadkan gambar-gambar event AIA Annual dinner 2010 tu esok. Keluar dari rumah ni dulu, lepak mamak ke pastu uploadkan.

So mintak maaf sangat atas kelewatan mempamerkan gambar-gambar event dengan Kak Adibah Noor kita semalam. Esok aku akan buat.

Ulasan mengenai event semalam, sangat-sangat puas hati. Klien pun happy giler-giler. Aku tanya samada dia enjoy his evening ke tak, dia cakap : ” I didn’t complain, so it means i enjoyed it very much ! “ So kata-kata semangat camtulah yang membuatkan penat lelah kita selama nie WORTHWHILE! Aku pun enjoy gak semalam. Surprisingly Staff Performance diorang amat menghiburkan. Tergelak jugak la.

Overall, memang best. Tapi terima kasih diajukan juga kepada Kak Adibah Noor kita. Dia berjaya menghidupkan crowd-crowd walaupun diorang dok meng-nyamseng ramai-ramai. Dia menghiburkan semua orang. Dengan orang-orang TOP AIA pun gelak tak hengat dunia. Kak Adibah Noor, memang sporting! Dia selamba je layan walaupun dapat crowd-crowd mabuk. Sporting, baik and layan habis lah!

Jadi nantikan esok ya aku uploadkan gambar-gambar event ni ok? Tunggu esok.

Wassalam.

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. shazammm
    Jul 19, 2010 @ 15:49:28

    ha ha ha…mmg pakai streamyx pun skang, tapi ada prob ngan area ni. dah wat komplen!
    ha ha ha..thanx sbb komen.
    biler lagi?

    Reply

  2. hazman
    Jul 19, 2010 @ 15:42:47

    pakai je streamyx 😛

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: