AIA Event pictures uploaded!

Bismillahirohmanirohim..

Assalammualaikum kepada semua.

Akhirnya berjaya juga aku menguploadkan gambar-gambar ni. I guess ada masalah kat area rumah aku kot. So basically bila keluar je dari rumah, semua berjalan lancar. hehehe.

Back to the topic in hand, ni gambar-gambar event semalam aku janji nak uploadkan.

Enjoy.

[ English Translation ]

Hye,
Finally i managed to upload the pictures today! I had to get out of the house, only then i managed to do so. I guess something technically must be wrong in my area.
Back to the topic in hand, just want to say enjoy these pictures i took just for you guys 😉
Enjoy.

Advertisements

8 Comments (+add yours?)

  1. suri cahaya cinta
    Jul 20, 2010 @ 09:15:16

    alahai rasa cam nak kerja kat sana plak hehehe..mesti makan banyak nie…

    mana pic tuan rumahnye hehehe..

    Reply

    • shazammm
      Jul 20, 2010 @ 17:51:06

      Salam Suri…

      Kerja dalam events ni memang layan. Dapat experience semua. Tau selok belok bisnes dan asas2nya.
      Tak kisah kalau Suri sudi mencuba. Leh rekemenkan 😉

      Tentang hal gambar tuan rumah yang disebut Suri dalam komen Suri, tak lama lagi saya uploadkan. Sebab baru benar2 nak start berBlog nie. Dulu pernah blog juga 2,3x tapi main2 je sebab tau addicted. Sekarang tengok dah addicted dah. hehehe.
      Nanti2kan gambar ek?

      Thanx sangat2 sebab sudi melawat blog saya 😉

      Reply

  2. hazman
    Jul 19, 2010 @ 15:41:26

    staff gathering event?wow nice

    Reply

    • shazammm
      Jul 19, 2010 @ 16:15:43

      he he he…mmg best siot! aku rasa cam satu hari aku nak ajak ko datang event2 nie. Best beb!
      Leh jmpa artis2(sampai ko lali)–belajar banyak sal dunia entertainment nie.

      Reply

  3. shazammm
    Jul 19, 2010 @ 07:57:48

    aia event—successful.

    Reply

  4. Trackback: World Wide News Flash
    • shazammm
      Jul 19, 2010 @ 10:35:54

      Well,
      Thank you dear sir.. Hope you like the entry. Your comment was marked under spam, so i just approved it. Hope this is not some computer generated thingy.
      Best regards.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: