Event Pitching Mode!

Salam,

Pagi yang indah ni aku nak buat just a short post je. Macam summary lah pendek kata.hehe. If tak selalu panjang lebar je memanjang!

Hari ni nak start buat pitching untuk HLBA-Hong Leong Bank Assurance. Kalau dapat event ni insyAllah aku akan postkan hasil-hasil karya aku nanti.

Tensen menonggeng tak habis lagi ni.hehe. Harap-harap Tuhan dapat membantu aku membuka pintu rezeki aku. amin.

Mari kita sama-sama nantikan hasilnya nanti ya if dapat event ni.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. mancai
    Sep 08, 2010 @ 00:28:36

    amin mudah2ah di murahkan rezeki… selamat hari raya maaf zahir batin..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: