Riza Nurallah & Lyn’s Wedding!

Assalammualaikum!

Hey to all readers,

How’ve you been? Well, me here doing good. And as promised will keep on updating my blog as often as possible, even when i have only 10mins of rest! Will keep on updating no matter how short the post may be.

Salam kepada pembaca2 setia,

Kabare? Saya sendiri ok je. Macam biasa. Seperti dijanjikan dalam post sebelum ni saya akan teruskan usaha untuk meng’update’kan blog Wedding nih. Tak kisah la summary pendek ke, atau time rehat 10 minit je ke, janji saya akan update gak!


Anyway, my post today will be on a wedding i did for Riza Nurallah, my 2nd brother,and kak Lyn ( sis -in- law ) dated back on 01.01.2011. It was a fun and no-pressure wedding decoration. We did the bridal dais, provided the attires, makeups, and the decorations, and the theme that night- Garden Wedding.

It was a favour that my brother asked of me. Eventhough it was just a favour, i did it anyway for the sakes of just love to doing garden wedding decorations! It will build up my knowledge of doing decorations on what items i have around the house to turn it into some beautiful centerpieces or decorations.

Post hari ini adalah berkenaan perkahwinan Riza Nurallah, abang kedua saya, pada 01.01.2011 yang lepas. Lama sangat tak update nih! memang best buat garden wedding sebab ia adalah salah satu faveret saya. Servis yang kami hulurkan kepada beliau adalah pelamin, baju, makeup, dan decor yang kena pada temanya iaitu : Garden Wedding.

Abang saya minta tolong saya tolong kendalikan majlisnya, jadi saya pun ok je. Sebabnya saya memang suka buat garden wedding! Memang happening and fun! Bukan itu sahaja, tetapi ia juga boleh menambahkan ilmu saya dengan hanya barang yang sedia ada di rumah untuk dijadikan centerpiece atau decor.


Hope that we did a good job for them and that they were happy on the services that we provided. Enjoy the pictures 😉 It’s not much but atleast the wedding was a fun, romantic evening not only for the bride and groom but also for the guests! The response that i got : 1. Classy 2.two-thumbs up  3. Great Food and 4. a 100%  perfect evening!

Harap2 pengantin suka servis yang kami sediakan. Renung2kan gambar2 ni ya? Memang wedding tu nampak macam biasa tetapi, ini respon2 yang saya dapat dari pengantin dan juga tetamu : 1. KELAS 2.two-thumbs up  3. Makanan Best dan 4. Majlis malam yang PERFEK!

This slideshow requires JavaScript.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: