Engagement of Ashraf Muslim & Dayana

Assalammualaikum,

Hello readers!

Looks like one of Malaysia’s heroes is already taken! So to all girls out there, better luck next time eh 😉

We at Shazam Weddings pray that their relationship will always be forever till the end. Pray to Allah that they’ll break any obstacles on their long road to life, insyAllah.

Here’s a video of their engagement. Will be following up on their wedding. Can’t wait to see how their decors and bridal dais will look like 😉

I wonder who will be their Wedding planner eh? Very nice decorations and pelamin.

Enjoy 😉

Rafizi Roosli’s Wedding.

Selamat Pengantin Baru, Rafizi 😉

Assalammualaikum,

Hye everybody.

Today’s wedding feature is from my client who is also my dear friend from school, Rafizi Roosli. Just a glimpse of how the wedding is that day. Waiting for the pictures from the photographer ( which is not under me by the way ) to be uploaded in this blog.

So while waiting for that, will show you a glimpse of how the wedding looked like that day.

Quite a simple yet cozy wedding although the reception was held in daytime. Would be SUPER DUPER elegant if the wedding was held at night because of the open space.

Decor concept : Picture frame

These shots were taken earlier before the wedding, so the wishing board wasn’t as full as later in the wedding. but alhamdulillah the client and his parents were satisfied! Syukur!

So enjoy these few pictures that i’ve posted 😉

Owh yeah, some pictures are also from other sources that i got. So Rafizi Roosli, hope you like this blog dedicated to you 😉

TESTIMONY:

Alhamdulillah…dengan izin Allah s.w.t, majlis perkahwinan saya berjalan lancar pada 3 april lalu.ucapan terima kasih kepada team shazamwedding diatas kerja keras, dan usaha mereka memastikan majlis ini berjalan dengan baik.Perkhidmatan yang mereka berikan amat-amat memuaskan,dengan hasil kerja dan kreativiti mereka yg. amat baik dan menarik.sy cukup berpuas hati.terima kasih sekali lagi, dan tahniah kepada  team shazam wedding…keep up the good, creative, and beautiful work…May Allah bless you all.


PS: Rafizi, Harap2 ko tak kisah aku upload and edit gambar-gambar yang sedia ada. Gambar yang aku dapat tu gelap so aku edit-edit sikit bagi lawa. So ko enjoy la k? Thanx again for using our services.

This slideshow requires JavaScript.


Riza Nurallah & Lyn’s Wedding!

Assalammualaikum!

Hey to all readers,

How’ve you been? Well, me here doing good. And as promised will keep on updating my blog as often as possible, even when i have only 10mins of rest! Will keep on updating no matter how short the post may be.

Salam kepada pembaca2 setia,

Kabare? Saya sendiri ok je. Macam biasa. Seperti dijanjikan dalam post sebelum ni saya akan teruskan usaha untuk meng’update’kan blog Wedding nih. Tak kisah la summary pendek ke, atau time rehat 10 minit je ke, janji saya akan update gak!


Anyway, my post today will be on a wedding i did for Riza Nurallah, my 2nd brother,and kak Lyn ( sis -in- law ) dated back on 01.01.2011. It was a fun and no-pressure wedding decoration. We did the bridal dais, provided the attires, makeups, and the decorations, and the theme that night- Garden Wedding.

It was a favour that my brother asked of me. Eventhough it was just a favour, i did it anyway for the sakes of just love to doing garden wedding decorations! It will build up my knowledge of doing decorations on what items i have around the house to turn it into some beautiful centerpieces or decorations.

Post hari ini adalah berkenaan perkahwinan Riza Nurallah, abang kedua saya, pada 01.01.2011 yang lepas. Lama sangat tak update nih! memang best buat garden wedding sebab ia adalah salah satu faveret saya. Servis yang kami hulurkan kepada beliau adalah pelamin, baju, makeup, dan decor yang kena pada temanya iaitu : Garden Wedding.

Abang saya minta tolong saya tolong kendalikan majlisnya, jadi saya pun ok je. Sebabnya saya memang suka buat garden wedding! Memang happening and fun! Bukan itu sahaja, tetapi ia juga boleh menambahkan ilmu saya dengan hanya barang yang sedia ada di rumah untuk dijadikan centerpiece atau decor.


Hope that we did a good job for them and that they were happy on the services that we provided. Enjoy the pictures 😉 It’s not much but atleast the wedding was a fun, romantic evening not only for the bride and groom but also for the guests! The response that i got : 1. Classy 2.two-thumbs up  3. Great Food and 4. a 100%  perfect evening!

Harap2 pengantin suka servis yang kami sediakan. Renung2kan gambar2 ni ya? Memang wedding tu nampak macam biasa tetapi, ini respon2 yang saya dapat dari pengantin dan juga tetamu : 1. KELAS 2.two-thumbs up  3. Makanan Best dan 4. Majlis malam yang PERFEK!

This slideshow requires JavaScript.


Wedding Updates-Past Events


( This blog is in Dual-Language; Malay and English. After each English Translation there will me a Malay Translation.
Blog ini telah diubahsuai menjadi Dwi-Bahasa. Bahasa Inggeris dan juga Bahasa Melayu. Selepas setiap perenggan Inggeris, BMnya akan menyusul. ) ALL WEDDING PICTURES & DECORATIONS POSTED HERE ARE ALL OUR PICTURES OF PAST EVENTS EXECUTED BY SHAZAM WEDDINGS!

Assalammualaikum,

Hye there!

It’s been a while since i last updated my blog. Been so busy with weddings here and there. There are so many reservations, but we still do a BANG of a job for our clients despite the many reservations, and YES, we do not know the meaning of the word tiresome!

As i was saying, i usually post my new wedding event pictures after i post old event pictures.

Here at Shazam Weddings, we give our best services to our clients 24/7. So we’re available for all our clients all the time, anytime despite our full schedule. We can alter our settings, packages and designs to suit your taste or you can just choose the designs from our database.Pick, choose or mix and match, your choice. We will however give you the best consultancy so that you as our client will feel more relaxed and at ease.

A bit tight on money? Well, isn’t everybody? Don’t worry, we’ll meet, sit down and discuss on what ideas you want to implement on your wedding. We at Shazam Weddings will try our best to meet your demands and try to get as close as possible to meet your expectations. Don’t worry, we also meet our clients tight budget expectations, so you can rely and put your hopes on us!

A general reminder : All pictures posted here are samples of our work and services that we can do and have done. All wedding pictures are from our past wedding events that we have successfully completed! So feel free to eye around the blog and if you like what you see, then don’t hesitate to call us or SMS us.

Remember, we are available for you 24/7- so you can call and sms us anytime, even if it’s 3am in the morning! Please don’t let that ‘ calling-people-late-is-rude’ manner get in your way. Don’t worry, we will pick up your call, and reply to your sms’ anytime of the day!

Sekian lama baru saya dapat kemaskinikan blog kami ini. Teramat sibuk dengan tempahan majlis perkahwinan sekarang. Banyak orang dah book awal. Walaupun banyak tempahan kami, tapi kami akan tetap memberi majlis perkahwinan terBOOM untuk klien kami, dan ya, kami memang tak kenal erti PENAT!

Anyway, biasanya saya akan post gambar-gambar majlis perkahwinan kami yang telah kami hasilkan.

Kami di Shazam Weddings akan memberi hasil yang terbaik untuk anda dan servis kami adalah 24/7 untuk anda semua. Jadi kami memang akan sentiasa ada untuk anda tak kira tempat dan masa walau kami sibuk sekalipun! Salah satu servis kami adalah kami akan sentiasa memberi servis dan kualiti terbaik untuk klien-klien kami! Kami boleh mengubahsuaikan rekacipta, pakej dan juga settings kami untuk memenuhi citarasa anda, atau anda boleh pilih gambar-gambar dari database kami dan pilih mana yang sesuai untuk citarasa anda, ataupun anda boleh juga pilih dan campurkan ikut anda suka!

Inginkan sebuah majlis perkahwinan impian anda tetapi bajet terhad? Di Shazam Weddings, kami akan berjumpa dengan klien, duduk dan berbincang tentang apa keinginan anda untuk majlis impian anda. Kami akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi citarasa anda sedekat dan sebanyak mungkin untuk memenuhi citarasa anda supaya majlis impian anda menjadi kenyataan! Jangan risau, anda boleh biar kami yang memikirkan tentang masalah itu supaya anda boleh tenang dan relaks.

Satu peringatan penting : Semua gambar-gambar yang kami postkan adalah gambar kami hasil dari majlis-majlis perkahwinan yang telah berjaya kami menyempurnakan dan juga produk dan servis yang kami sediakan! Jadi sila lihat dahulu, jika anda terjumpa atau minat sesuatu, sila hubungi kami. Jika anda tak suka menghubungi, sila sms kami. Jangan risau, bila-bila masa sahaja anda boleh telefon atau sms kami.

Ingat, kami sentiasa berkhidmat untuk anda tidak kira masa! Masa kami adalah tersangat FLEKSIBEL, jadi anda boleh telefon atau sms kami walaupun pukul 3 atau 5 pagi! Salah satu servis kami adalah kami sentiasa sedia untuk anda tidak kira masa dan tempat! Jadi janganlah ragu-ragu lagi, telefon dan sms kami hari ini juga!

Call us now and get special benefits!

AIA Event pictures uploaded!

Bismillahirohmanirohim..

Assalammualaikum kepada semua.

Akhirnya berjaya juga aku menguploadkan gambar-gambar ni. I guess ada masalah kat area rumah aku kot. So basically bila keluar je dari rumah, semua berjalan lancar. hehehe.

Back to the topic in hand, ni gambar-gambar event semalam aku janji nak uploadkan.

Enjoy.

[ English Translation ]

Hye,
Finally i managed to upload the pictures today! I had to get out of the house, only then i managed to do so. I guess something technically must be wrong in my area.
Back to the topic in hand, just want to say enjoy these pictures i took just for you guys 😉
Enjoy.

Previous Older Entries

%d bloggers like this: