Rafizi Roosli’s Wedding.

Selamat Pengantin Baru, Rafizi 😉

Assalammualaikum,

Hye everybody.

Today’s wedding feature is from my client who is also my dear friend from school, Rafizi Roosli. Just a glimpse of how the wedding is that day. Waiting for the pictures from the photographer ( which is not under me by the way ) to be uploaded in this blog.

So while waiting for that, will show you a glimpse of how the wedding looked like that day.

Quite a simple yet cozy wedding although the reception was held in daytime. Would be SUPER DUPER elegant if the wedding was held at night because of the open space.

Decor concept : Picture frame

These shots were taken earlier before the wedding, so the wishing board wasn’t as full as later in the wedding. but alhamdulillah the client and his parents were satisfied! Syukur!

So enjoy these few pictures that i’ve posted 😉

Owh yeah, some pictures are also from other sources that i got. So Rafizi Roosli, hope you like this blog dedicated to you 😉

TESTIMONY:

Alhamdulillah…dengan izin Allah s.w.t, majlis perkahwinan saya berjalan lancar pada 3 april lalu.ucapan terima kasih kepada team shazamwedding diatas kerja keras, dan usaha mereka memastikan majlis ini berjalan dengan baik.Perkhidmatan yang mereka berikan amat-amat memuaskan,dengan hasil kerja dan kreativiti mereka yg. amat baik dan menarik.sy cukup berpuas hati.terima kasih sekali lagi, dan tahniah kepada  team shazam wedding…keep up the good, creative, and beautiful work…May Allah bless you all.


PS: Rafizi, Harap2 ko tak kisah aku upload and edit gambar-gambar yang sedia ada. Gambar yang aku dapat tu gelap so aku edit-edit sikit bagi lawa. So ko enjoy la k? Thanx again for using our services.

This slideshow requires JavaScript.


Advertisements

Wedding @ UM House

Bridal dais

Assalammualaikum,

Hye my beloved readers.

Just a short summary of what happened these past few months.

Been doing a lot of weddings recently and hadn’t the time to actually sit down, look at the photos that we took, edit them and post it on this blog. Sighhh~~~* Guess just don’t have the time like i used to have. Missed those days.

Anyways, there are too many pictures to be posted in such a short period of time. So i’ll do it in batches. Hmmm…Atleast everyday there’s something to read about in Shazammm’s wedding blog 😉

This slideshow requires JavaScript.

So here’s a glimpse of a small wedding that we did at ” Rumah UM” ( PJ ) which is right beside the Dewan Chanselor by the way. It wasn’t much but we gave the brides something sweet to remember their wedding by. It was a favour that the brides asked so we did something extra for them.

Enjoy and i’ll see you tomorrow 😉

Riza Nurallah & Lyn’s Wedding!

Assalammualaikum!

Hey to all readers,

How’ve you been? Well, me here doing good. And as promised will keep on updating my blog as often as possible, even when i have only 10mins of rest! Will keep on updating no matter how short the post may be.

Salam kepada pembaca2 setia,

Kabare? Saya sendiri ok je. Macam biasa. Seperti dijanjikan dalam post sebelum ni saya akan teruskan usaha untuk meng’update’kan blog Wedding nih. Tak kisah la summary pendek ke, atau time rehat 10 minit je ke, janji saya akan update gak!


Anyway, my post today will be on a wedding i did for Riza Nurallah, my 2nd brother,and kak Lyn ( sis -in- law ) dated back on 01.01.2011. It was a fun and no-pressure wedding decoration. We did the bridal dais, provided the attires, makeups, and the decorations, and the theme that night- Garden Wedding.

It was a favour that my brother asked of me. Eventhough it was just a favour, i did it anyway for the sakes of just love to doing garden wedding decorations! It will build up my knowledge of doing decorations on what items i have around the house to turn it into some beautiful centerpieces or decorations.

Post hari ini adalah berkenaan perkahwinan Riza Nurallah, abang kedua saya, pada 01.01.2011 yang lepas. Lama sangat tak update nih! memang best buat garden wedding sebab ia adalah salah satu faveret saya. Servis yang kami hulurkan kepada beliau adalah pelamin, baju, makeup, dan decor yang kena pada temanya iaitu : Garden Wedding.

Abang saya minta tolong saya tolong kendalikan majlisnya, jadi saya pun ok je. Sebabnya saya memang suka buat garden wedding! Memang happening and fun! Bukan itu sahaja, tetapi ia juga boleh menambahkan ilmu saya dengan hanya barang yang sedia ada di rumah untuk dijadikan centerpiece atau decor.


Hope that we did a good job for them and that they were happy on the services that we provided. Enjoy the pictures 😉 It’s not much but atleast the wedding was a fun, romantic evening not only for the bride and groom but also for the guests! The response that i got : 1. Classy 2.two-thumbs up  3. Great Food and 4. a 100%  perfect evening!

Harap2 pengantin suka servis yang kami sediakan. Renung2kan gambar2 ni ya? Memang wedding tu nampak macam biasa tetapi, ini respon2 yang saya dapat dari pengantin dan juga tetamu : 1. KELAS 2.two-thumbs up  3. Makanan Best dan 4. Majlis malam yang PERFEK!

This slideshow requires JavaScript.


Wedding Updates-Past Events


( This blog is in Dual-Language; Malay and English. After each English Translation there will me a Malay Translation.
Blog ini telah diubahsuai menjadi Dwi-Bahasa. Bahasa Inggeris dan juga Bahasa Melayu. Selepas setiap perenggan Inggeris, BMnya akan menyusul. ) ALL WEDDING PICTURES & DECORATIONS POSTED HERE ARE ALL OUR PICTURES OF PAST EVENTS EXECUTED BY SHAZAM WEDDINGS!

Assalammualaikum,

Hye there!

It’s been a while since i last updated my blog. Been so busy with weddings here and there. There are so many reservations, but we still do a BANG of a job for our clients despite the many reservations, and YES, we do not know the meaning of the word tiresome!

As i was saying, i usually post my new wedding event pictures after i post old event pictures.

Here at Shazam Weddings, we give our best services to our clients 24/7. So we’re available for all our clients all the time, anytime despite our full schedule. We can alter our settings, packages and designs to suit your taste or you can just choose the designs from our database.Pick, choose or mix and match, your choice. We will however give you the best consultancy so that you as our client will feel more relaxed and at ease.

A bit tight on money? Well, isn’t everybody? Don’t worry, we’ll meet, sit down and discuss on what ideas you want to implement on your wedding. We at Shazam Weddings will try our best to meet your demands and try to get as close as possible to meet your expectations. Don’t worry, we also meet our clients tight budget expectations, so you can rely and put your hopes on us!

A general reminder : All pictures posted here are samples of our work and services that we can do and have done. All wedding pictures are from our past wedding events that we have successfully completed! So feel free to eye around the blog and if you like what you see, then don’t hesitate to call us or SMS us.

Remember, we are available for you 24/7- so you can call and sms us anytime, even if it’s 3am in the morning! Please don’t let that ‘ calling-people-late-is-rude’ manner get in your way. Don’t worry, we will pick up your call, and reply to your sms’ anytime of the day!

Sekian lama baru saya dapat kemaskinikan blog kami ini. Teramat sibuk dengan tempahan majlis perkahwinan sekarang. Banyak orang dah book awal. Walaupun banyak tempahan kami, tapi kami akan tetap memberi majlis perkahwinan terBOOM untuk klien kami, dan ya, kami memang tak kenal erti PENAT!

Anyway, biasanya saya akan post gambar-gambar majlis perkahwinan kami yang telah kami hasilkan.

Kami di Shazam Weddings akan memberi hasil yang terbaik untuk anda dan servis kami adalah 24/7 untuk anda semua. Jadi kami memang akan sentiasa ada untuk anda tak kira tempat dan masa walau kami sibuk sekalipun! Salah satu servis kami adalah kami akan sentiasa memberi servis dan kualiti terbaik untuk klien-klien kami! Kami boleh mengubahsuaikan rekacipta, pakej dan juga settings kami untuk memenuhi citarasa anda, atau anda boleh pilih gambar-gambar dari database kami dan pilih mana yang sesuai untuk citarasa anda, ataupun anda boleh juga pilih dan campurkan ikut anda suka!

Inginkan sebuah majlis perkahwinan impian anda tetapi bajet terhad? Di Shazam Weddings, kami akan berjumpa dengan klien, duduk dan berbincang tentang apa keinginan anda untuk majlis impian anda. Kami akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi citarasa anda sedekat dan sebanyak mungkin untuk memenuhi citarasa anda supaya majlis impian anda menjadi kenyataan! Jangan risau, anda boleh biar kami yang memikirkan tentang masalah itu supaya anda boleh tenang dan relaks.

Satu peringatan penting : Semua gambar-gambar yang kami postkan adalah gambar kami hasil dari majlis-majlis perkahwinan yang telah berjaya kami menyempurnakan dan juga produk dan servis yang kami sediakan! Jadi sila lihat dahulu, jika anda terjumpa atau minat sesuatu, sila hubungi kami. Jika anda tak suka menghubungi, sila sms kami. Jangan risau, bila-bila masa sahaja anda boleh telefon atau sms kami.

Ingat, kami sentiasa berkhidmat untuk anda tidak kira masa! Masa kami adalah tersangat FLEKSIBEL, jadi anda boleh telefon atau sms kami walaupun pukul 3 atau 5 pagi! Salah satu servis kami adalah kami sentiasa sedia untuk anda tidak kira masa dan tempat! Jadi janganlah ragu-ragu lagi, telefon dan sms kami hari ini juga!

Call us now and get special benefits!

Wedding Updates October!

Please be aware that i’m posting this in dual languages, Malay and English. For the Malay version please scroll down below. And please scroll down below until end.

Latest Wedding Updates

Hello.

These are some recent photographs that we took from our recent wedding job. This is one of our simplest pelamin designs that we used. The wedding was held at the MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ). These are actually pre-wedding pictures we took just before they brought in the fresh flowers and decorations. We had to take our pictures earlier due to the clients wanted to come and do their rehearsals. These are just sample pictures of some of the services that we provide, and many of other designs more that we can show or even propose new ones to your theme!

So dont hesitate to call us.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Dont stop! Scroll below until finish!

Hye.

Ini adalah gambar yang kami ambil dari dewan MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ) untuk majlis perkahwinan latest kami. Ini salah satu design pelamin kami yang paling sempoi. Gambar ni kami ambil sebelum decorator datang and letak fresh flowers. Sebabnya kami nak cepat, is because klien dengan keluarga dia nak datang and buat rehearsal. So nak buat macam mana, terpaksa kami ambil sebelum mereka semua datang. Ini salah satu dari servis yang kami sediakan. Dan pelamin itu adalah salah satu dari kami punya yang sangat simple dan budget-saving. Tetapi kami actually akan buat pelamin ikut budget and theme klien. Pendek kata kami akan buat design yang baru untuk klien.

Jadi janganlah segan untuk hubungi kami :

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Jangan berhenti. Scroll lagi ke bawah sampai habis!

These are some of the decors and centerpieces that we used for their wedding.

Ini adalah sebahagian dari decor-decor dan centerpiece yang kami pakai untuk majlis ini.

Affordable centerpieces and decors.

Simple but nice punya decor. Mampu dimiliki.

For more services, please contact or sms us anytime you like!

Untuk banyak lagi servis, hubungi kami dengan menelefon atau sms, 24jam kami sedia untuk anda.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Previous Older Entries

%d bloggers like this: