Rafizi Roosli’s Wedding.

Selamat Pengantin Baru, Rafizi 😉

Assalammualaikum,

Hye everybody.

Today’s wedding feature is from my client who is also my dear friend from school, Rafizi Roosli. Just a glimpse of how the wedding is that day. Waiting for the pictures from the photographer ( which is not under me by the way ) to be uploaded in this blog.

So while waiting for that, will show you a glimpse of how the wedding looked like that day.

Quite a simple yet cozy wedding although the reception was held in daytime. Would be SUPER DUPER elegant if the wedding was held at night because of the open space.

Decor concept : Picture frame

These shots were taken earlier before the wedding, so the wishing board wasn’t as full as later in the wedding. but alhamdulillah the client and his parents were satisfied! Syukur!

So enjoy these few pictures that i’ve posted 😉

Owh yeah, some pictures are also from other sources that i got. So Rafizi Roosli, hope you like this blog dedicated to you 😉

TESTIMONY:

Alhamdulillah…dengan izin Allah s.w.t, majlis perkahwinan saya berjalan lancar pada 3 april lalu.ucapan terima kasih kepada team shazamwedding diatas kerja keras, dan usaha mereka memastikan majlis ini berjalan dengan baik.Perkhidmatan yang mereka berikan amat-amat memuaskan,dengan hasil kerja dan kreativiti mereka yg. amat baik dan menarik.sy cukup berpuas hati.terima kasih sekali lagi, dan tahniah kepada  team shazam wedding…keep up the good, creative, and beautiful work…May Allah bless you all.


PS: Rafizi, Harap2 ko tak kisah aku upload and edit gambar-gambar yang sedia ada. Gambar yang aku dapat tu gelap so aku edit-edit sikit bagi lawa. So ko enjoy la k? Thanx again for using our services.

This slideshow requires JavaScript.


Advertisements

Wedding @ UM House

Bridal dais

Assalammualaikum,

Hye my beloved readers.

Just a short summary of what happened these past few months.

Been doing a lot of weddings recently and hadn’t the time to actually sit down, look at the photos that we took, edit them and post it on this blog. Sighhh~~~* Guess just don’t have the time like i used to have. Missed those days.

Anyways, there are too many pictures to be posted in such a short period of time. So i’ll do it in batches. Hmmm…Atleast everyday there’s something to read about in Shazammm’s wedding blog 😉

This slideshow requires JavaScript.

So here’s a glimpse of a small wedding that we did at ” Rumah UM” ( PJ ) which is right beside the Dewan Chanselor by the way. It wasn’t much but we gave the brides something sweet to remember their wedding by. It was a favour that the brides asked so we did something extra for them.

Enjoy and i’ll see you tomorrow 😉

Riza Nurallah & Lyn’s Wedding!

Assalammualaikum!

Hey to all readers,

How’ve you been? Well, me here doing good. And as promised will keep on updating my blog as often as possible, even when i have only 10mins of rest! Will keep on updating no matter how short the post may be.

Salam kepada pembaca2 setia,

Kabare? Saya sendiri ok je. Macam biasa. Seperti dijanjikan dalam post sebelum ni saya akan teruskan usaha untuk meng’update’kan blog Wedding nih. Tak kisah la summary pendek ke, atau time rehat 10 minit je ke, janji saya akan update gak!


Anyway, my post today will be on a wedding i did for Riza Nurallah, my 2nd brother,and kak Lyn ( sis -in- law ) dated back on 01.01.2011. It was a fun and no-pressure wedding decoration. We did the bridal dais, provided the attires, makeups, and the decorations, and the theme that night- Garden Wedding.

It was a favour that my brother asked of me. Eventhough it was just a favour, i did it anyway for the sakes of just love to doing garden wedding decorations! It will build up my knowledge of doing decorations on what items i have around the house to turn it into some beautiful centerpieces or decorations.

Post hari ini adalah berkenaan perkahwinan Riza Nurallah, abang kedua saya, pada 01.01.2011 yang lepas. Lama sangat tak update nih! memang best buat garden wedding sebab ia adalah salah satu faveret saya. Servis yang kami hulurkan kepada beliau adalah pelamin, baju, makeup, dan decor yang kena pada temanya iaitu : Garden Wedding.

Abang saya minta tolong saya tolong kendalikan majlisnya, jadi saya pun ok je. Sebabnya saya memang suka buat garden wedding! Memang happening and fun! Bukan itu sahaja, tetapi ia juga boleh menambahkan ilmu saya dengan hanya barang yang sedia ada di rumah untuk dijadikan centerpiece atau decor.


Hope that we did a good job for them and that they were happy on the services that we provided. Enjoy the pictures 😉 It’s not much but atleast the wedding was a fun, romantic evening not only for the bride and groom but also for the guests! The response that i got : 1. Classy 2.two-thumbs up  3. Great Food and 4. a 100%  perfect evening!

Harap2 pengantin suka servis yang kami sediakan. Renung2kan gambar2 ni ya? Memang wedding tu nampak macam biasa tetapi, ini respon2 yang saya dapat dari pengantin dan juga tetamu : 1. KELAS 2.two-thumbs up  3. Makanan Best dan 4. Majlis malam yang PERFEK!

This slideshow requires JavaScript.


Wedding Updates October!

Please be aware that i’m posting this in dual languages, Malay and English. For the Malay version please scroll down below. And please scroll down below until end.

Latest Wedding Updates

Hello.

These are some recent photographs that we took from our recent wedding job. This is one of our simplest pelamin designs that we used. The wedding was held at the MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ). These are actually pre-wedding pictures we took just before they brought in the fresh flowers and decorations. We had to take our pictures earlier due to the clients wanted to come and do their rehearsals. These are just sample pictures of some of the services that we provide, and many of other designs more that we can show or even propose new ones to your theme!

So dont hesitate to call us.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Dont stop! Scroll below until finish!

Hye.

Ini adalah gambar yang kami ambil dari dewan MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ) untuk majlis perkahwinan latest kami. Ini salah satu design pelamin kami yang paling sempoi. Gambar ni kami ambil sebelum decorator datang and letak fresh flowers. Sebabnya kami nak cepat, is because klien dengan keluarga dia nak datang and buat rehearsal. So nak buat macam mana, terpaksa kami ambil sebelum mereka semua datang. Ini salah satu dari servis yang kami sediakan. Dan pelamin itu adalah salah satu dari kami punya yang sangat simple dan budget-saving. Tetapi kami actually akan buat pelamin ikut budget and theme klien. Pendek kata kami akan buat design yang baru untuk klien.

Jadi janganlah segan untuk hubungi kami :

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Jangan berhenti. Scroll lagi ke bawah sampai habis!

These are some of the decors and centerpieces that we used for their wedding.

Ini adalah sebahagian dari decor-decor dan centerpiece yang kami pakai untuk majlis ini.

Affordable centerpieces and decors.

Simple but nice punya decor. Mampu dimiliki.

For more services, please contact or sms us anytime you like!

Untuk banyak lagi servis, hubungi kami dengan menelefon atau sms, 24jam kami sedia untuk anda.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Shazammm Weddings Special Discount!

Salam,

Kami di Shazammm ada berita baik untuk semua. Kami bukan sahaja memberikan anda majlis ikut tema impian anda pada harga yang berpatutan atau ikut bajet anda, kami juga akan memberi potongan harga untuk anda! Kepada yang cepat, hubungilah kami seepat mungkin untuk diskaun ini.

Cepat, tawaran adalah terhad. Kepada anda yang betul-betul ikut tight budget, kami adalah pilihan terbaik anda kerana kami akan membuat majlis mengikut tema impian anda sebaik mungkin!

Jadi cepat…hubungi kami di bawah :

Riza Amrou : 012 772 1070

Khairulail : 012 779 0522

Png Kim Chun : 012 675 0162 ( just in case tak dapat hubungi antara 2 nombor di atas. )

Testimonial :

” mmg best…i give a 5stars credit 2 amrou…amrou is a gud n experienced event planner wif full of passionate n professional…he done great jobs managing a lot of events!!4 those yg masih t’cari2 n m’hrpkn kesempurnaan on their Big Days, amrou akn bantu anda utk sempurnakn hari anda dgn memastikan kelancarn from A-Z =) “-Sara Maya.

[ English Translation ]

Hye there.

Shzammm Weddings are giving our customers a special offer! We’re giving a special discount to those who takes us to be their wedding or event planner! Hurry. Offer is for limited time only.

We’re not only giving our customers a wedding or event according to their dream theme based on their budget, but we’ll give you a special package to those who are on a really tight budget. We’ll even adjust the package accordingly to suit your budget. We’ll make it the best wedding of your dreams!

So call us now on the number given above ( malay translation ). Trust us to be your planner. With your trust, we’ll transform that into the best reception ever!

Previous Older Entries

%d bloggers like this: