Rafizi Roosli’s Wedding.

Selamat Pengantin Baru, Rafizi 😉

Assalammualaikum,

Hye everybody.

Today’s wedding feature is from my client who is also my dear friend from school, Rafizi Roosli. Just a glimpse of how the wedding is that day. Waiting for the pictures from the photographer ( which is not under me by the way ) to be uploaded in this blog.

So while waiting for that, will show you a glimpse of how the wedding looked like that day.

Quite a simple yet cozy wedding although the reception was held in daytime. Would be SUPER DUPER elegant if the wedding was held at night because of the open space.

Decor concept : Picture frame

These shots were taken earlier before the wedding, so the wishing board wasn’t as full as later in the wedding. but alhamdulillah the client and his parents were satisfied! Syukur!

So enjoy these few pictures that i’ve posted 😉

Owh yeah, some pictures are also from other sources that i got. So Rafizi Roosli, hope you like this blog dedicated to you 😉

TESTIMONY:

Alhamdulillah…dengan izin Allah s.w.t, majlis perkahwinan saya berjalan lancar pada 3 april lalu.ucapan terima kasih kepada team shazamwedding diatas kerja keras, dan usaha mereka memastikan majlis ini berjalan dengan baik.Perkhidmatan yang mereka berikan amat-amat memuaskan,dengan hasil kerja dan kreativiti mereka yg. amat baik dan menarik.sy cukup berpuas hati.terima kasih sekali lagi, dan tahniah kepada  team shazam wedding…keep up the good, creative, and beautiful work…May Allah bless you all.


PS: Rafizi, Harap2 ko tak kisah aku upload and edit gambar-gambar yang sedia ada. Gambar yang aku dapat tu gelap so aku edit-edit sikit bagi lawa. So ko enjoy la k? Thanx again for using our services.

This slideshow requires JavaScript.


Wedding @ UM House

Bridal dais

Assalammualaikum,

Hye my beloved readers.

Just a short summary of what happened these past few months.

Been doing a lot of weddings recently and hadn’t the time to actually sit down, look at the photos that we took, edit them and post it on this blog. Sighhh~~~* Guess just don’t have the time like i used to have. Missed those days.

Anyways, there are too many pictures to be posted in such a short period of time. So i’ll do it in batches. Hmmm…Atleast everyday there’s something to read about in Shazammm’s wedding blog 😉

This slideshow requires JavaScript.

So here’s a glimpse of a small wedding that we did at ” Rumah UM” ( PJ ) which is right beside the Dewan Chanselor by the way. It wasn’t much but we gave the brides something sweet to remember their wedding by. It was a favour that the brides asked so we did something extra for them.

Enjoy and i’ll see you tomorrow 😉

Your Own Fairytale Wedding..

FAIRYTALE WEDDING

Need a wedding planned out but don’t know how to do so?

Worry about the expenditures on your FAIRYTALE WEDDING?

Want a classy, high-end and memorable wedding that you can’t afford?

[ Malay Translation ]

Anda perlukan majlis perkahwinan atau apa jua jenis majlis anda dikendalikan tetapi tidak tahu bagaimana?

Risaukan perbelanjaan untuk majlis PERKAHWINAN IMPIAN anda?

Anda inginkan sebuah majlis perkahwinan yang berklas , mewah dan diingati sampai bila-bila tetapi tidak mampu dari segi kewangan?


Well worry no more!

With the budget that you have now, we’ll do our best to make your FAIRYTALE WEDDING come true!

So worry no more, call us now to meet, sit and discuss your wedding today!

Tidak payah risau lagi!

Dengan bajet yang anda ada sekarang, kami akan buat yang terbaik untuk merealisasikan PERKAHWINAN IMPIAN anda menjadi realiti!

Jadi janganlah risau lagi, hubungi kami sekarang untuk berjumpa dan berbincang bagaimana kami boleh membantu anda!

Event Pitching Mode!

Salam,

Pagi yang indah ni aku nak buat just a short post je. Macam summary lah pendek kata.hehe. If tak selalu panjang lebar je memanjang!

Hari ni nak start buat pitching untuk HLBA-Hong Leong Bank Assurance. Kalau dapat event ni insyAllah aku akan postkan hasil-hasil karya aku nanti.

Tensen menonggeng tak habis lagi ni.hehe. Harap-harap Tuhan dapat membantu aku membuka pintu rezeki aku. amin.

Mari kita sama-sama nantikan hasilnya nanti ya if dapat event ni.

Shazammm Weddings Special Discount!

Salam,

Kami di Shazammm ada berita baik untuk semua. Kami bukan sahaja memberikan anda majlis ikut tema impian anda pada harga yang berpatutan atau ikut bajet anda, kami juga akan memberi potongan harga untuk anda! Kepada yang cepat, hubungilah kami seepat mungkin untuk diskaun ini.

Cepat, tawaran adalah terhad. Kepada anda yang betul-betul ikut tight budget, kami adalah pilihan terbaik anda kerana kami akan membuat majlis mengikut tema impian anda sebaik mungkin!

Jadi cepat…hubungi kami di bawah :

Riza Amrou : 012 772 1070

Khairulail : 012 779 0522

Png Kim Chun : 012 675 0162 ( just in case tak dapat hubungi antara 2 nombor di atas. )

Testimonial :

” mmg best…i give a 5stars credit 2 amrou…amrou is a gud n experienced event planner wif full of passionate n professional…he done great jobs managing a lot of events!!4 those yg masih t’cari2 n m’hrpkn kesempurnaan on their Big Days, amrou akn bantu anda utk sempurnakn hari anda dgn memastikan kelancarn from A-Z =) “-Sara Maya.

[ English Translation ]

Hye there.

Shzammm Weddings are giving our customers a special offer! We’re giving a special discount to those who takes us to be their wedding or event planner! Hurry. Offer is for limited time only.

We’re not only giving our customers a wedding or event according to their dream theme based on their budget, but we’ll give you a special package to those who are on a really tight budget. We’ll even adjust the package accordingly to suit your budget. We’ll make it the best wedding of your dreams!

So call us now on the number given above ( malay translation ). Trust us to be your planner. With your trust, we’ll transform that into the best reception ever!

Previous Older Entries

%d bloggers like this: