Kuala Lumpur: Updates

20110806-020540.jpg

Latest updates in KL: Jam.

Well. Wanted to go to Maju Junction, but it turns out that to go to Maju Junction, had to go through this jungle of jam!

But i guess that’s the fun of Ramadhan & Syawal. Jam comes with the package, i guess.

Advertisements

Wedding Updates October!

Please be aware that i’m posting this in dual languages, Malay and English. For the Malay version please scroll down below. And please scroll down below until end.

Latest Wedding Updates

Hello.

These are some recent photographs that we took from our recent wedding job. This is one of our simplest pelamin designs that we used. The wedding was held at the MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ). These are actually pre-wedding pictures we took just before they brought in the fresh flowers and decorations. We had to take our pictures earlier due to the clients wanted to come and do their rehearsals. These are just sample pictures of some of the services that we provide, and many of other designs more that we can show or even propose new ones to your theme!

So dont hesitate to call us.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Dont stop! Scroll below until finish!

Hye.

Ini adalah gambar yang kami ambil dari dewan MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ) untuk majlis perkahwinan latest kami. Ini salah satu design pelamin kami yang paling sempoi. Gambar ni kami ambil sebelum decorator datang and letak fresh flowers. Sebabnya kami nak cepat, is because klien dengan keluarga dia nak datang and buat rehearsal. So nak buat macam mana, terpaksa kami ambil sebelum mereka semua datang. Ini salah satu dari servis yang kami sediakan. Dan pelamin itu adalah salah satu dari kami punya yang sangat simple dan budget-saving. Tetapi kami actually akan buat pelamin ikut budget and theme klien. Pendek kata kami akan buat design yang baru untuk klien.

Jadi janganlah segan untuk hubungi kami :

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Jangan berhenti. Scroll lagi ke bawah sampai habis!

These are some of the decors and centerpieces that we used for their wedding.

Ini adalah sebahagian dari decor-decor dan centerpiece yang kami pakai untuk majlis ini.

Affordable centerpieces and decors.

Simple but nice punya decor. Mampu dimiliki.

For more services, please contact or sms us anytime you like!

Untuk banyak lagi servis, hubungi kami dengan menelefon atau sms, 24jam kami sedia untuk anda.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

New Updates The Gatherings Of Great Minds

Assalammualaikum.

Hye there! Just a short blog post from me on the latest updates on The Gathering Of Great Minds.

The latest updates on The Gatherings Of Great Minds.MPH BOOKSTORE is sponsoring 2 tickets to the 1st series at The Gathering Of Great Minds,everyday! You could be walking away with 1 of the 2 tickets by telling them why you would like to come and be part of this conference party. To do so, just click here : The Gathering Of Great Minds to get your free tickets now.

For those who are interested, go ahead. It’s not like there’s an opportunity like this everyday.

That’s it from me today to my readers.

Bye.

Internet Server Down?

Bismillahirrohmanirohim.

Assalammualaikum.

Salam buat semua pembaca. Hari ni tak nak panjang lebar sangat. My broadband ni macam masalah pulak. Nak upload gambar-gambar memang liat bebenar dari semalam. Rasanya ada masalah connection dengan broadband kat area rumah ni kot. So kawan-kawan sekalian, terpaksalah aku uploadkan gambar-gambar event AIA Annual dinner 2010 tu esok. Keluar dari rumah ni dulu, lepak mamak ke pastu uploadkan.

So mintak maaf sangat atas kelewatan mempamerkan gambar-gambar event dengan Kak Adibah Noor kita semalam. Esok aku akan buat.

Ulasan mengenai event semalam, sangat-sangat puas hati. Klien pun happy giler-giler. Aku tanya samada dia enjoy his evening ke tak, dia cakap : ” I didn’t complain, so it means i enjoyed it very much ! “ So kata-kata semangat camtulah yang membuatkan penat lelah kita selama nie WORTHWHILE! Aku pun enjoy gak semalam. Surprisingly Staff Performance diorang amat menghiburkan. Tergelak jugak la.

Overall, memang best. Tapi terima kasih diajukan juga kepada Kak Adibah Noor kita. Dia berjaya menghidupkan crowd-crowd walaupun diorang dok meng-nyamseng ramai-ramai. Dia menghiburkan semua orang. Dengan orang-orang TOP AIA pun gelak tak hengat dunia. Kak Adibah Noor, memang sporting! Dia selamba je layan walaupun dapat crowd-crowd mabuk. Sporting, baik and layan habis lah!

Jadi nantikan esok ya aku uploadkan gambar-gambar event ni ok? Tunggu esok.

Wassalam.

%d bloggers like this: