Wedding Updates October!

Please be aware that i’m posting this in dual languages, Malay and English. For the Malay version please scroll down below. And please scroll down below until end.

Latest Wedding Updates

Hello.

These are some recent photographs that we took from our recent wedding job. This is one of our simplest pelamin designs that we used. The wedding was held at the MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ). These are actually pre-wedding pictures we took just before they brought in the fresh flowers and decorations. We had to take our pictures earlier due to the clients wanted to come and do their rehearsals. These are just sample pictures of some of the services that we provide, and many of other designs more that we can show or even propose new ones to your theme!

So dont hesitate to call us.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Dont stop! Scroll below until finish!

Hye.

Ini adalah gambar yang kami ambil dari dewan MBSA ( Majlis Bandaraya Shah Alam ) untuk majlis perkahwinan latest kami. Ini salah satu design pelamin kami yang paling sempoi. Gambar ni kami ambil sebelum decorator datang and letak fresh flowers. Sebabnya kami nak cepat, is because klien dengan keluarga dia nak datang and buat rehearsal. So nak buat macam mana, terpaksa kami ambil sebelum mereka semua datang. Ini salah satu dari servis yang kami sediakan. Dan pelamin itu adalah salah satu dari kami punya yang sangat simple dan budget-saving. Tetapi kami actually akan buat pelamin ikut budget and theme klien. Pendek kata kami akan buat design yang baru untuk klien.

Jadi janganlah segan untuk hubungi kami :

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Jangan berhenti. Scroll lagi ke bawah sampai habis!

These are some of the decors and centerpieces that we used for their wedding.

Ini adalah sebahagian dari decor-decor dan centerpiece yang kami pakai untuk majlis ini.

Affordable centerpieces and decors.

Simple but nice punya decor. Mampu dimiliki.

For more services, please contact or sms us anytime you like!

Untuk banyak lagi servis, hubungi kami dengan menelefon atau sms, 24jam kami sedia untuk anda.

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 010 235 7261

Lail : 016 629 0754

Wedding EXTRAORDINAIRE!

WEDDING EXTRAORDINAIRE!

Need a wedding planner?

Then SHAZAM WEDDINGS is exactly the Wedding Planner that you need! We at Shazam Weddings offer the best and high quality services to our clients.

Do you want a GRAND and CLASSY wedding but your budget is stopping you? Don’t worry, we at SW will do our best to make your dream wedding become a reality! That’s a fact. We’ll do our best to make sure your wedding is as close to as your dream wedding as possible with the budget you have.

So stop worrying, pick up that phone and give us a HELLO! We’re available for you 24/7. It doesn’t matter if it’s 2am in the morning, we’ll pick up your call. If calling makes you shy, then you can sms us anytime! No Problem.

Call us now :

Am : 012 772 1070 | 017 315 3960

As : 012 669 1080

Lail : 016 629 0754

Shazammm Weddings Special Discount!

Salam,

Kami di Shazammm ada berita baik untuk semua. Kami bukan sahaja memberikan anda majlis ikut tema impian anda pada harga yang berpatutan atau ikut bajet anda, kami juga akan memberi potongan harga untuk anda! Kepada yang cepat, hubungilah kami seepat mungkin untuk diskaun ini.

Cepat, tawaran adalah terhad. Kepada anda yang betul-betul ikut tight budget, kami adalah pilihan terbaik anda kerana kami akan membuat majlis mengikut tema impian anda sebaik mungkin!

Jadi cepat…hubungi kami di bawah :

Riza Amrou : 012 772 1070

Khairulail : 012 779 0522

Png Kim Chun : 012 675 0162 ( just in case tak dapat hubungi antara 2 nombor di atas. )

Testimonial :

” mmg best…i give a 5stars credit 2 amrou…amrou is a gud n experienced event planner wif full of passionate n professional…he done great jobs managing a lot of events!!4 those yg masih t’cari2 n m’hrpkn kesempurnaan on their Big Days, amrou akn bantu anda utk sempurnakn hari anda dgn memastikan kelancarn from A-Z =) “-Sara Maya.

[ English Translation ]

Hye there.

Shzammm Weddings are giving our customers a special offer! We’re giving a special discount to those who takes us to be their wedding or event planner! Hurry. Offer is for limited time only.

We’re not only giving our customers a wedding or event according to their dream theme based on their budget, but we’ll give you a special package to those who are on a really tight budget. We’ll even adjust the package accordingly to suit your budget. We’ll make it the best wedding of your dreams!

So call us now on the number given above ( malay translation ). Trust us to be your planner. With your trust, we’ll transform that into the best reception ever!

Pakej Perkahwinan Impian Anda.

Salam.

Header di atas dah memberitahu penerangan yang sewajarnya dah.hehe.

Inginkan sebuah perkahwinan impian anda tetapi bajet penghalang anda?

Pakej Perkahwinan yang istimewa. Apa reaksi anda apabila saya katakan bahawa kami akan cuba merealisasikan impian anda walaupun anda tiada bajet? Ya..Kami boleh! Kami akan mereka cipta design-design yang setaraf dengan Perkahwinan impian anda! Kami akan memberi perhatian sepenuhnya pada anda.Kami juga akan memberi nasihat yang sewajarnya pada anda, sebab itulah kami ini Wedding Planner.

Jadi janganlah berdolak-dalih lagi, kami gerenti anda takkan menyesal setelah memilih kami. Kami akan memikirkan dari A-Z untuk anda. Telefonlah kami di HOTLINE kami seperti tertera di atas! Untuk maklumat lanjut telefonlah kami.

[ English Translation ]

Hye there ladies & gentlemen!

Step right up! We at Shazammm wedding planner are offering SUPER DOOPER packages for the right price. And guess what, we can make your DREAM WEDDING come true!

On a tight budget? That’s ok. As wedding planners, that’s what we do. We’ll advise you accordingly on what you need to do, hassle-free! If you want a gorgeous Dream Wedding but on a Very strict budget, then we’re the people you should be looking for! It’s as simple as that. Pick up the phone and dial our number straight away or even sms. we’re on 24/7, and we won’t let you down.

Budget should be the 2nd on your list. the 1st thing on your list should be your Dream Wedding and make it happen.WE WILL MAKE IT HAPPEN FOR YOU!

Trust us, pick up the phone and dial our numbers. You will never regret choosing us. You will reflect back in your lives and say to yourselves, ” I made the right choice ” ! Dial now,people. We’re here for you 24/7, all the time.

.EventS.

| EVENTS – KWAP|

( Please take note that i am writing this post in dual languages: Malay & English. I want to see the responses from readers wether doing dual languages is appropriate or not. Please comment wether i should keep doing this or stick to only one language, or should i write English 1st then Malay? )

As i mentioned in my previous posts before, one of my main favourites while working with other people were doing events. Oh my those were the days!

Sepertimana yang saya pernah sebutkan dalam posts2 saya sebelum ni, salah satu kerja kegemaran saya adalah membuat event. Oh memang kenangan betul la zaman tu.

Working for event companies was a nightmare of course : with all those restless days, overtime( which are not PAID! ) , the lack of time for yourself, no rests and other nightmares that i wouldn’t want to remember!

Bekerja dengan syarikat2 event ni memang la mimpi ngeri : tidur tak cukup, OT selalu ( syarikat event ni mmg takder pun bayar OT ), takder masa kualiti untuk diri, rehat takder and banyak lagi neraka! Tak nak la aku nak ingat balik. hehehhe.

Well, that’s what working for event management companies do to you i guess. And with the rate of Event Management Companies appearing like mushrooms, i guess the competition is HOT right now, not like in those days,huh?

Tapi nak buat cmane, namapun syarikat Event. Tapi pengalamanyer…pergghhh! Memang BEST! Guaranteed! Dan tambah pulak, zaman sekarang ni, syarikat2 event ni tumbuh macam cendawan, lagi la tambah saingan, tak macam dulu. Siapa bukak syarikat event time dulu tu, memang masyuk ar sekarang!

Event planning is not that hard. You just have to manage well with the clients. Some treat you like dirt, and some ok ( if you’re lucky enough . I guess ass kissing for some people is just normal. You just have to do everything to get a job nowadays. It’s that HARD!

Tapi event ni bukan susah sebenarnyer. Kena pandai jaga hati client. Memang la kengkadang tu kene tiaw, tapi tahan je la. Semua tu rezeki tu. Takder client, sendiri mau ingat la, betul tak? hehehehe. Zaman sekarang ni nak carik rezeki or kerja memang susah, tapi kita kenalah berusaha lagi keras!

There are a lot of events happening nowadays wether in KL or outside! The point is, even though Event Companies in Malaysia are growing rapidly, i guess work is everywhere! Just have to look at the right places.

Sekarang ni, tidak kira masa atau tempat, melambak orang cari event company ni nak buat event! Pendek kata, memang laku la. Tapi sendiri mau pikir la. Nak carik kerja, kenala berusaha. Rezeki tu bukan datang bergolek!

Enough of my experiences, let’s get back to the topic in hand! I just came back from an event setup at Hotel Nikko. What bad luck, i forgot to bring the camera. We’re doing an event there, for a local company called KWAP- Kumpulan Wang Persaraan. A small event but with a nice cozy touch. The backdrop was originaly started by me, then continued by my good friend because i was away that time. Well, i guess i have to upload pictures later then.

The backdrop was a 3 side by side panels, on which the side panels are slanted towards inside. So it looks like there’s an enclosure.

The clients were impressed as they RARELY do events. The backdrop was a nice touch with LED lighting shooting on the backdrop.

Oh yeah, the event was about the revamping of their new website.

Well, i guess that’s it for this late hour. Will keep you guys updated soon. Will upload pictures of the event too.

Wassalam.

Cukup la tu! Balik semula pada topik! Ralik pulak bercerita. Tadi aku pergi Hotel Nikko kat KL nun, sebelah Citibank tu. Ada setup untuk event esok nie. Tapi malang tak berbau, lupa pulak bawak kamera! ciss! Kalau bawak, boleh tangkap gambar tadi. So aku leh upload cepat2. Ni kena tunggu la nie. Takpela, aku boleh upload kemudian.
Event ni untuk KWAP-Kumpulan Wang Persaraan. Simple je event ni, tapi memang cozy and selesa sangat bila semua dah siap. MEmang nampak cantik la. Backdrop dia asalnya aku yang mulakan, tapi kemudiannya dihabiskan oleh member baik aku. Memang nampak cun abis la! Khairulail, ko memang gempak!
Client siap puji2 lagi the whole setting semua. Diorang jarang buat event katanya. So time camni la terbaik untuk sedap2kan hati client lagi betul tak? he he he.
Backdrop dia simple je. Ada 3 Panel, Panel tepi tu dia senget sikit ke dalam, so that nampak macam sayap la. Bila lampu LED tu kena dekat backdrop tu, memang client suka habis. Memang cun!
Oh ya, lupa nak bagitaw, yang event ni untuk Launch website baru diorang.
Jadi, itu sahajalah untuk pagi2 buta nie. Nantikan lagi posts2 baru dari aku ya? Subscribe je kat Blog nie senang korang updated.Nanti aku uploadkan gambar event ni ek?

wassalam.

%d bloggers like this: